logo De Warmste Teams
Teambuilding zoeken
Omkadering zoeken

De Warmste Teams (DWT) brengt bedrijven, organisaties en verenigingen "die iets voor hun medewerkers of klanten willen doen", in rechtstreeks contact met professionele aanbieders actief in en rond teambuilding en andere bedrijfsevents

 

Waarom Warme Partner worden op De Warmste Teams?

 

SEO Promotie gericht op bedrijven, organisaties en verenigingen

Zowel door de SEO vriendelijke structuur van deze website, als bij de gerichte promotie ervan, richten wij ons specifiek naar 'op Google zoekende' bedrijven, organisaties en verenigingen.

Als Warme Partner op onze website en in onze uitgebreide Google Ads campagnes, verhoog je dus je visibiliteit in de bedrijfs- en verenigingswereld op het beslissingsmoment en draag je meteen ook bij aan meer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (zie verder)

 

Onze Warme Partners factureren rechtstreeks aan de eindklant

De Warmste Teams is geen eventbureau.

Wij brengen onze Warme Partners in rechtstreeks contact met de aanvragende bedrijven, organisaties en verenigingen. Je maakt zelf je afspraken en factureert rechtstreeks. Achteraf geen misverstanden tussen partijen over wie wat had 'beloofd' ivm last-minute aanpassingen, betalingsvoorwaarden, annuleringscondities, wat nu precies inbegrepen was en wat niet, etc ...

 

Zoekfunctie per (sub)regio

Wij bieden een zoekfunctie per toeristische (sub)regio, zodat bedrijven het ofwel makkelijk in eigen streek kunnen houden, ofwel gericht de geneugten van een bepaalde stad of regio kunnen opzoeken.

 

Je kan je webprofiel zelf online up-to-date houden

Wij maken je initiële profielfiche aan obv de door jou verstrekte informatie en helpen je bij de eindredactie. Je krijgt van ons ook een gepersonaliseerde login waarmee je zelf te allen tijde de nodige aanpassingen kan doen.

 

Geen kosten voor de Gebruikers

Om het aanvragen via ons platform laagdrempelig te houden garanderen wij bedrijven/gebruikers van onze website om op geen enkel moment enige service fee, abonnement of andere bijdrage aan te rekenen.

 

Ook geen instelkosten voor Aanbieders

Als Warme Partner betaal je bij ons enkel een aanbrengcommissie op basis van effectieve reservaties. Je neemt met andere woorden geen enkel 'risico' en betaalt ons pas een commissie wanneer je door jouw aanwezigheid op ons platform zelf al hebt kunnen factureren.

Wij rekenen geen opstart-, instel-, of  andere bijkomende kosten aan.

 

Kwaliteitslabel

Wel eisen wij van al onze Warme Partners een professionele en klantvriendelijke ingesteldheid. Het feit dat je het DWT Kwaliteitscharter blijvend dient te onderschrijven vormt een kwaliteitsgarantie naar klanten/bedrijven die ons allen ten goede komt.

 

En last but not least ..., ook jij steunt mee Feestvarken vzw

Een flink deel van onze aanbrengcommissie wordt afgestaan aan Feestvarken vzw. Je draagt er dus rechtstreeks toe bij dat ook kinderen in armoede een fijne verjaardag krijgen ...

Lees meer over de werking van Feestvarken vzw en onze MVO (CSR) doelstelling

 

Wij willen graag mee deel uitmaken van jullie portaal. 

Het sluit mooi aan bij onze manier van werken en waarden en normen. 

Dorien & Charis - 'Ons Lucy'

 

Hoe Warme Partner worden?

 

Kies in onderstaand kader het kennismakingsformulier dat voor je van toepassing is. Wij mailen je aansluitend de nodige informatie en voorwaarden toe.

is een initiatief van
RUDVANS BV
info@dewarmsteteams.be
maatschappelijke zetel
Ten Boslaan 16
2980 Zoersel
(dit is geen bezoekadres)

en warm aanbevolen door
FEESTVARKEN vzw
Balsakker 85
2275 Lille
www.feestvarkenvzw.be

CSR (MVO) Verankering

De Warmste Teams is een commercieel initiatief, maar wij nemen Corporate Social Responsabilty (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) ernstig en steunen een project met een duidelijke doelstelling dat mooi aansluit bij onze core : ook een kind dat opgroeit in armoede verdient immers een fijne verjaardag ...

Geen woorden maar daden, een flink deel van elke commissie die we via deze website genereren gaat rechtstreeks naar de dagelijkse werking van 'Feestvarken'.

Wat doet Feestvarken ?

Wist je dat kinderen in armoede op hun verjaardag vaak niet naar school gaan? Simpelweg omdat ze geen cadeautjes of uitnodigingen voor een feestje kunnen uitdelen. Hun feestdag gaat onopgemerkt voorbij …

Dat vinden ze bij Feestvarken niet OK

Elk kind verdient immers een fijne verjaardag
En daar wil Feestvarken voor zorgen

Naar de website van Feestvarken vzw

Samen met onze Warme Partners - en door jouw betrokkenheid als gebruiker van ons platform - steunen we Feestvarken vzw: een fijne verjaardag voor élk kind

Het DWT Kwaliteitscharter

Onze Warme Partners worden regelmatig bezocht en onderschreven het DWT Kwaliteitscharter met betrekking tot (o.a.) :

  • te hanteren professionele standaarden en klantgerichtheid
  • een beste prijs garantie waarbij via onze website maximaal het gangbare tarief wordt gehanteerd
  • klantvriendelijke procedures, communicatie en omgangsvormen
  • rechtvaardige en empathische klachtenbehandeling
  • verplichte verzekering burgelijke aansprakelijkheid
  • transparantie inzake offertes en facturatie
magnifiercross