logo De Warmste Teams
Teambuilding zoeken
Omkadering zoeken

FAQ (antwoorden op veel gestelde vragen)

Nee, wij zijn een gratis platform voor bedrijven en organisaties "die iets voor hun medewerkers willen doen". Op onze website vind je allerlei teambuildings, teamevents, personeelsactiviteiten en incentives, aangeboden door onze 'Warme Partners'. Als je interesse hebt in een van onze activiteiten, kijken wij voor jou de haalbaarheid en de beschikbaarheid na. Op basis van een vrijblijvende offerte bespreek je vervolgens alle details rechtstreeks met de aanbieder.
De Warmste Teams is weliswaar een commercieel initiatief, maar een flink deel van de inkomsten wordt rechtstreeks doorgestort naar een hartverwarmend project, nl. de dagelijkse werking van Feestvarken vzw. Feestvarken vzw stelt zich tot doel om ook kinderen die opgroeien in armoede een fijne verjaardag te bezorgen. Samen met onze Warme Partners, en jullie als Warmste Teams, kunnen we daar met z'n allen ons steentje toe bijdragen. Lees meer over Feestvarken vzw in onze CSR/MVO sectie.
Voor alle bedrijven, verenigingen en andere organisaties die iets voor hun medewerkers willen doen, al dan niet samen met hun klanten of sympathisanten. Je vindt hier niet alleen activiteiten voor teambuildings, maar ook voor workshops, incentives, personeelsfeesten en familiedagen. Je kan je activiteit daarna verder aankleden met de nodige omkadering van onze eventleveranciers, zoals catering, acts, entertainment, decoraties en attracties.
Daarvoor ga je naar onze pagina met top teamactiviteiten en events (volg de rode zoekknop). Gebruik de filters bovenaan om verder verfijnen op basis van het soort teamactiviteit dat je wenst, jouw regio en het aantal deelnemers. In het overzicht ontdek je of de activiteit indoor en/of outdoor gebeurt, of je de optie hebt om de locatie en cateringmogelijkheden vrij te kiezen en sommen we tevens 3 belangrijke eigenschappen van de activiteit op. Na het aanklikken van 'detail' bekom je een volledige informatiefiche. Deze detailfiches worden door de aanbieders/Warme Partners zelf mee up-to-date gehouden.
Onze Warme Partners zorgen niet alleen voor een breed aanbod van teambuildings en incentives. Ze leveren ook live entertainment, catering en decoraties. Een coverband, een foodtruck of een kermisattractie op jouw personeelsactiviteit? Bekijk wat onze eventleveranciers allemaal in petto hebben voor jouw omkadering.
Vond je een geschikte activiteit? Met de juiste omkadering maak je het helemaal af (blauwe zoekknop) Maak je keuze uit ‘live acts en entertainment’, ‘foodtrucks en catering’ of ‘attracties en decoratie’. Duid aan in welke regio en met hoeveel deelnemers je activiteit plaatsvindt en bekijk alle mogelijkheden. In het overzicht ontdek je of de omkadering indoor of outdoor kan en 3 belangrijke kenmerken. Klik op de foto of op de knop ‘detail’ voor verdere informatie. De detailfiches worden door de aanbieders/Warme Partners zelf mee up-to-date gehouden.
Nee, dit zijn realistische gemiddelden die onze Warme Partners op basis van hun ervaring ingeven. Dankzij het DWT Kwaliteitscharter ben je wel altijd zeker van een scherpe prijs die nooit hoger is dan de normaal gehanteerde tarieven. Beschouw de richtprijzen dus als een goede indicatie die eventueel in de offerte worden bijgesteld. Zo hangt de definitieve offerte bijvoorbeeld af van het minimum aantal deelnemers, kosten voor levering of verplaatsing, avondwerk en het verschil tussen piekperiodes en rustigere momenten.
De meeste van onze Warme Partners bieden hun diensten aan op een locatie die je vrij kan kiezen (op de fiches telkens aangeduid als 'KEUZE LOCATIE'). Voor een aantal is dit vanwege de aard van de activiteit echter niet mogelijk en gaan de activiteiten door in de infrastuctuur van de aanbieder (op de fiches telkens aangeduid als 'VASTE LOCATIE').
Onze 'Warme Partners' zijn uiteraard het best geplaatst om te beoordelen aan welke voorwaarden een locatie moet voldoen voor je specifieke activiteit. Zij zullen je dan ook graag behulpzaam zijn bij het zoeken naar een geschikte locatie. Vooral voor kleinere groepen zullen sommige partners hiervoor mogelijk wel een bescheiden coördinatie fee in rekening brengen.
De meeste aanbieders van activiteiten zijn tevens behulpzaam bij het boeken van cateringopties, al gebeurt dit vooral in functie van je groepsgrootte en de gekozen locatie. Neem daarom zeker ook een kijkje bij onze Warme Partners die met originele foodtrucks of andere cateringconcepten ter plaatse komen om je event van food & drinks te voorzien.
De snelste en meest efficiënte manier om een accurate offerte te verkrijgen is een online aanvraagformulier indienen. Je aanvraag wordt door ons meteen opgenomen met de betreffende partner. Indien haalbaar en beschikbaar ontvang je vervolgens een vrijblijvende offerte rechtstreeks van onze Warme Partner. Je bespreekt eventueel resterende details met, confirmeert je boeking bij, en betaalt rechtstreeks aan de eigenlijke aanbieder. Je weet dus vooraf precies met wie je in zee gaat en tegen welke voorwaarden.
Neen, onze dienstverlening is volledig gratis voor de gebruikers van deze website. Je betaalt aan ons dus geen service fee, abonnements- of andere kosten. Wij eten niet van twee walletjes. Van de bij ons aangesloten partners krijgen wij een aanbrengcommissie en daar doen we het mee. Daarenboven verbonden onze Warme Partners zich tot een 'beste prijs garantie' via deze site (zie ook het DWT Kwaliteitscharter)
Indien het tijdstip van je teamactiviteit nog niet vastligt kunnen wij uiteraard niet nagaan of de aanbieder van de gewenste activiteit al dan niet beschikbaar zal zijn. Bovendien wordt de definitieve offerte mede bepaalt door het gewenste tijdstip (denk aan seizoenprijzen, weekendtarief, avondwerk en het verschil tussen piekperiodes en rustigere momenten). Om je al een idee te vormen van het gemiddeld tarief kan je je ondertussen baseren op de bij elke activiteit opgegeven richtprijs.    
Vrijwel alle aanbieders hanteren een minimum tarief dat overeenkomt met een vereist aantal deelnemers. De meeste activiteiten kan je aan dit minimum tarief evenwel ook boeken voor kleinere groepen. Op basis van de door jou verstrekte gegevens in het aanvraagformulier ontvang je rechtstreeks van de aanbieder een concrete offerte dewelke hiermee reeds rekening houdt.
Nadat je bericht kreeg mbt de beschikbaarheid en een vrijblijvend prijsvoorstel ontving, kan je aangeven of je hierop wenst in te gaan. In voorkomend geval zal onze Warme Partner je terug contacteren om jouw reservatie definitief af te ronden. Pas nadat je je boeking confirmeert bij onze Warme Partner is deze definitief en gelden de onderling afgesproken condities. Je weet dus vóóraf precies met wie je in zee gaat en tegen welke voorwaarden.
Pas nadat je je boeking confirmeert bij onze Warme Partner wordt deze definitief. Je weet dus vóóraf precies met wie je in zee gaat en tegen welke voorwaarden. Geen 'misverstanden' over wie nu juist wat had beloofd mbt voorschotten, last-minute aanpassingen, annuleringscondities, of over wat nu wel of niet inbegrepen was. Enkel de afspraken die je rechtstreeks met de werkelijke aanbieder maakt gelden. Je krijgt je factuur rechtstreeks van en betaalt rechtstreeks aan de eigenlijke aanbieder. Moest er achteraf toch nog enige bemiddeling nodig blijken zijn wij daar uiteraard altijd toe bereid.
CSR staat voor Corporate Social Responsibility, MVO voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarbij denk je continu na over de impact van jouw bedrijf op maatschappij en milieu, en hoe je die verbetert. De Warmste Teams is een commercieel initiatief, maar we nemen MVO ernstig. Lees meer over onze MVO doelstelling. Boek je je teambuilding via De Warmste Teams, dan gaat een deel van jouw betaling rechtstreeks naar de dagelijkse werking van Feestvarken vzw. Feestvarken vzw maakt feestpakketten bestaande uit een cadeau, traktaties om uit te delen in de klas en materiaal om thuis een feestje te organiseren. Zo vieren ook kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben hun verjaardag zoals het hoort. Kies je teambuilding bij De Warmste Teams zodat we samen Feestvarken vzw kunnen steunen.
Mede omwille van de associatie met Feestvarken vzw heeft ook De Warmste Teams een reputatie hoog te houden. Al onze Warme Partners onderschreven het DWT Kwaliteitscharter met betrekking tot: - te hanteren professionele standaarden en klantgerichtheid - een prijsbeleid waarbij via DWT hoogstens het gangbare tarief wordt aangerekend ('beste prijs garantie') - klantvriendelijke procedures, communicatie en omgangsvormen - rechtvaardige en empathische klachtenbehandeling - verplichte verzekering burgelijke aansprakelijkheid - transparantie inzake offertes en facturatie. Na een intiële screening worden onze 'Warme Partners' regelmatig bezocht.
Uiteraard zijn wij sterk geïnteresseerd in jouw ervaringen - zowel positieve als negatieve - zodat we de vinger aan de pols kunnen houden. Op basis van jouw ervaringen blijven wij onze Warme Partners motiveren en onze activitetien verbeteren. Help je ons beter te worden? Laat dan een beoordeling achter in de 'Zeg het ons' sectie en/of geef ons een (h)eerlijke review op Google (Hoe Google sterren toekennen). Uiteraard kan je ook altijd een mailtje sturen met je aanbevelingen naar support@dewarmsteteams.be  

Het DWT Kwaliteitscharter

Onze Warme Partners worden regelmatig bezocht en onderschreven het DWT Kwaliteitscharter met betrekking tot (o.a.) :

  • te hanteren professionele standaarden en klantgerichtheid
  • een beste prijs garantie waarbij via onze website maximaal het gangbare tarief wordt gehanteerd
  • klantvriendelijke procedures, communicatie en omgangsvormen
  • rechtvaardige en empathische klachtenbehandeling
  • verplichte verzekering burgelijke aansprakelijkheid
  • transparantie inzake offertes en facturatie

is een initiatief van
RUDVANS BV
info@dewarmsteteams.be
maatschappelijke zetel
Ten Boslaan 16
2980 Zoersel
(dit is geen bezoekadres)

en warm aanbevolen door
FEESTVARKEN vzw
Balsakker 85
2275 Lille
www.feestvarkenvzw.be

magnifiercross