logo De Warmste Teams
Teambuilding zoeken
Omkadering zoeken

Over ons

 

Maak kennis met De Warmste Teams

De Warmste Teams ging begin 2023 online en is het geesteskind van Rudy Van Nuffelen. De handelsnaam en de domeinrechten zijn eigendom van Rudvans BV.

Het idee om een platform te creëren voor bedrijven en organisaties ”die iets voor hun medewerkers willen doen", werd van bij de aanvang gekoppeld aan de vaste intentie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Gecharmeerd door de klare filosofie achter een vzw uit het naburige dorp leidde deze MVO doelstelling dan ook al snel tot een structurele verankering met de werking van de vzw Feestvarken.

Bekijk onze MVO doelstelling

Bekijk de persaandacht bij onze lancering

 

Wat heeft De Warmste Teams te bieden?

De Warmste Teams biedt je een platform met de meest uiteenlopende personeelsactiviteiten. Denk aan een teambuilding, workshops, personeelsfeesten, familiedagen, incentives en meer. Binnen en buiten, voor kleine en grote groepen, in jouw bedrijf of op locatie.

Bekijk onze teamactiviteiten

Naast tal van activiteiten biedt ons platform ook de nodige eventleveranciers die kunnen instaan voor een professionele omkadering van je bedrijfsevenement, zoals live acts & entertainment, foodtrucks & catering, attracties en themadecoratie.

Bekijk onze omkadering voor bedrijfsevents

Een activiteit of omkadering boeken via het platform van De Warmste Teams is steeds gratis en vrijblijvend. Je betaalt nooit meer dan wanneer je het zelf zou vastleggen. Na je aanvraag bespreek je de details, de planning en de facturatie rechtstreeks met onze uitvoerende partners. Die hebben allemaal ons DWT Kwaliteitscharter ondertekend en staan dan ook garant voor de hoogste kwaliteit in de sector. Door je aanvraag in te dienen via ons platform steun je bovendien Feestvarken vzw zonder dat het je iets  kost.

5 goede redenen voor je aanvraag op De Warmste Teams

 

Wat doet Feestvarken vzw?

Wist je dat kinderen in armoede op hun verjaardag vaak niet naar school gaan? Simpelweg omdat ze geen cadeautjes of uitnodigingen voor een feestje kunnen uitdelen. Hun feestdag gaat onopgemerkt voorbij …

Feestvarken vzw stelt verjaardagspakketten samen voor kinderen tussen 1 en 12 jaar waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben en laat de feestboxen uitdelen door de sociale diensten van de gemeenten.

Een verjaardagspakket van Feestvarken bevat:

  • Een nieuw en actueel verjaardagscadeau
  • Artikelen om thuis een feestje te geven : bekers, bordjes, vlaggenlijn en ballonnen
  • Een traktatie voor de klasgenootjes : cake- of pannenkoekenmix, snoepzak of letterkoekjes

Feestvarken vzw : een fijne verjaardag voor elk kind

 

Onze Warme Partners

De Warmste Teams werkt op haar platform enkel met professionele partners die reeds hun sporen verdienden, onze 'Warme Partners'.

Op elke bevestigde aanvraag via onze website ontvangen wij van deze partners een aanbrengcommissie. Een aanzienlijk deel hiervan gaat rechtstreeks naar de dagelijkse werking van Feestvarken vzw. Met je boeking doe je dus niet enkel iets voor je medewerkers, maar meteen ook voor sociaal minderbedeelde kinderen. De Warmste Teams mikt dan ook voornamelijk op bedrijven en organisaties die mee willen ijveren voor een warmere wereld.

Alle Warme Partners hebben het DWT Kwaliteitscharter ondertekend en staan dan ook garant voor de hoogste kwaliteit in de sector. Na je aanvraag bespreek je de details, de planning en de facturatie rechtstreeks met deze professionele uitvoerders.

Bekijk het DWT Kwaliteitscharter

Meld je aan als Warme Partner

 

Contact met ons opnemen

Volg ons op Facebook

 

Behoort jouw team weldra ook tot de Warmste Teams?

team activiteiten aanvragen zoals teambuidings, workshops, incentives en andere teamevents doe je op www.dewarmsteteams.be

CSR (MVO) Verankering

De Warmste Teams is een commercieel initiatief, maar wij nemen Corporate Social Responsabilty (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) ernstig en steunen een project met een duidelijke doelstelling dat mooi aansluit bij onze core : ook een kind dat opgroeit in armoede verdient immers een fijne verjaardag ...

Geen woorden maar daden, een flink deel van elke commissie die we via deze website genereren gaat rechtstreeks naar de dagelijkse werking van 'Feestvarken'.

Wat doet Feestvarken ?

Wist je dat kinderen in armoede op hun verjaardag vaak niet naar school gaan? Simpelweg omdat ze geen cadeautjes of uitnodigingen voor een feestje kunnen uitdelen. Hun feestdag gaat onopgemerkt voorbij …

Dat vinden ze bij Feestvarken niet OK

Elk kind verdient immers een fijne verjaardag
En daar wil Feestvarken voor zorgen

Naar de website van Feestvarken vzw

Samen met onze Warme Partners - en door jouw betrokkenheid als gebruiker van ons platform - steunen we Feestvarken vzw: een fijne verjaardag voor élk kind

Het DWT Kwaliteitscharter

Onze Warme Partners worden regelmatig bezocht en onderschreven het DWT Kwaliteitscharter met betrekking tot (o.a.) :

  • te hanteren professionele standaarden en klantgerichtheid
  • een beste prijs garantie waarbij via onze website maximaal het gangbare tarief wordt gehanteerd
  • klantvriendelijke procedures, communicatie en omgangsvormen
  • rechtvaardige en empathische klachtenbehandeling
  • verplichte verzekering burgelijke aansprakelijkheid
  • transparantie inzake offertes en facturatie

is een initiatief van
RUDVANS BV
info@dewarmsteteams.be
maatschappelijke zetel
Ten Boslaan 16
2980 Zoersel
(dit is geen bezoekadres)

en warm aanbevolen door
FEESTVARKEN vzw
Balsakker 85
2275 Lille
www.feestvarkenvzw.be

magnifiercross