De stad Brussel is een prima omgeving voor een teambuilding, workshop of incentive. Brussel kent een grote historische, architecturale, gastronomische en culturele rijkdom, maar heeft nog veel meer te bieden! De levendige hoofdstad is verwelkomend en warm. Er valt altijd wel wat te beleven. Een selecte groep eventleveranciers staat paraat om u hier een onvergetelijke ervaring te bezorgen …

 

Ontdek de dynamische hoofdstad Brussel

 

teambuilding, workshops, personeelsfeesten en incentives in Brussel op www.dewarmsteteams.be

Brussel, de bruisende hoofdstad van België en tevens het hart van Europa, is een stad die indruk maakt met haar rijke geschiedenis, diverse cultuur en levendige sfeer. Met zijn imposante architectuur, wereldberoemde chocolade, heerlijke gastronomie en internationale karakter is Brussel een bestemming die je niet mag missen.

 

Historische pracht:

Brussel heeft een rijk historisch erfgoed dat zich uitstrekt tot in de middeleeuwen. Bezoek de Grote Markt, een UNESCO-werelderfgoed locatie, met zijn prachtige gotische stadhuis en omringende gildehuizen. Bewonder de architectonische schoonheid van het Koninklijk Paleis van Brussel en de imposante Basiliek van het Heilig Hart in de wijk Koekelberg. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het Atomium, een iconisch symbool van de stad dat dateert uit de Wereldtentoonstelling van 1958.

 

Europese instellingen:

Brussel is de politieke hoofdstad van Europa en herbergt talloze Europese instellingen, waaronder het Europees Parlement en de Europese Commissie. Verken de Europese wijk en leer meer over de Europese Unie door een bezoek te brengen aan het Parlamentarium, het bezoekerscentrum van het Europees Parlement. Maak een wandeling door het Jubelpark, waar je de indrukwekkende Triomfboog van het Jubelpark en verschillende musea vindt, waaronder het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis.

 

Kunst en cultuur:

Brussel heeft een levendige kunst- en cultuurscene. Bezoek het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, waar je werken kunt bewonderen van beroemde kunstenaars zoals Rubens, Magritte en Bruegel. Ontdek de prachtige stripmuren die verspreid zijn over de stad en breng een bezoek aan het Belgisch Stripmuseum, gewijd aan de negende kunst. Vergeet ook niet Manneken Pis te zien, het beroemde standbeeldje dat het symbool van Brussel is geworden.

 

Culinaire geneugten:

Brussel is een paradijs voor fijnproevers. Proef de heerlijke Belgische chocolade in een van de vele chocolatiers en geniet van de ambachtelijke bieren die België wereldberoemd maken. Vergeet niet de Belgische frietjes te proeven, geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen. Daarnaast staat Brussel bekend om zijn gastronomische hoogstandjes, van smakelijke stoofpotjes tot verfijnde Michelin-sterrenrestaurants.

 

Levendige festivals en evenementen:

Brussel bruist van energie met zijn talloze festivals en evenementen gedurende het hele jaar. Het Ommegang-festival, een historische processie die deel uitmaakt van het UNESCO-werelderfgoed, trekt jaarlijks veel bezoekers. Het bloementapijt op de Grote Markt, dat om de twee jaar plaatsvindt, is een visueel spektakel dat de schoonheid van bloemen en creatieve kunstvormen combineert.

 

Brussel is een stad die je verwelkomt met zijn internationale uitstraling, levendige sfeer en eeuwenoude geschiedenis. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, kunst, culinaire hoogstandjes of gewoon wilt genieten van de unieke ambiance, Brussel biedt een onvergetelijke ervaring. Verken deze dynamische stad en laat je verrassen door zijn veelzijdigheid.

Voor meer info kan je terecht op de website Visit Brussels.

 

Teambuilding activiteiten in Brussel

 

Stadstours & City games als teambuilding in Brussel

Een stadsspel als teambuilding activiteit in de Brusselse binnenstad?

Uiteraard kan dat! Je kan daarbij kiezen uit een heel aantal formules. Steeds met professionele assistentie ter plaatse en alle benodigdheden inclusief!

Ontdek bekende en minder bekende plekjes op een rustig tempo aan de hand van vragen en raadsels met de interactieve stadsrally 'GPS City Challenge' of het tactisch stadsspel 'Het Bondgenootschap'.

Speel een outdoor actie game in je stad zoals 'Maffia City Battle' of 'Monopolis' (een life-variant van het Monopoly spel).

Of los mysteries op doorheen de stad met 'El Professor' (La Casa de Papel) of 'Sherlock Pro' (life-versie van Cluedo).

Maak van Brussel stad een crime-scene waar jullie gangsters achtervolgen in het spannende stadsspel The Target.

Toch liever iets ludieker? Kies dan voor het GPS-spel ‘Operation Freddy’.

Of personaliseer enkele vragen met Freddy Plus : teambuilding en verras je medewerkers op een uniek bedrijfsuitje!

Ben je wel fan van een escape room, maar wil je eigenlijk liever een outdoor activiteit? Dan is Dr Crypto Pro een ideale combinatie van raadsels en puzzels met een GPS-stadsspel!

Of ga Undercover, uitgerust met een gadgetbox en Augmented Reality pics.

Voor een volledig op maat gemaakte city game in Brussel kan je kiezen voor Team Me Up, waarbij teams op pad gaan in de stad en vragen en opdrachten - volledig aangepast aan jouw wensen - tot een goed einde moeten brengen!

Wat u ook kiest, de Brusseleirs heten u steeds welkom ...

 

Andere teambuilding activiteiten in Brussel

Er zijn uiteraard nog tal van andere Teamevents mogelijk in de hoofdstad.

 

Al onze Warme Partners onderschreven het DWT Kwaliteitscharter !

 

Door uw offerte aan te vragen via deze website steunt u mee 'Feestvarken' zonder dat het u iets meer kost

 

Wat doet Feestvarken ?

Wist je dat kinderen in armoede op hun verjaardag vaak niet naar school gaan? Simpelweg omdat ze geen cadeautjes of uitnodigingen voor een feestje kunnen uitdelen. Hun feestdag gaat onopgemerkt voorbij …

Feestvarken vzw stelt verjaardagspakketten samen voor kinderen tussen 1 en 12 jaar waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben en laat de feestboxen uitdelen door de sociale diensten van de gemeenten.

Een verjaardagspakket van Feestvarken bevat:

  • Een nieuw en actueel verjaardagscadeau
  • Artikelen om thuis een feestje te geven : bekers, bordjes, vlaggenlijn en ballonnen
  • Een traktatie voor de klasgenootjes : cake- of pannenkoekenmix, snoepzak of letterkoekjes

Feestvarken vzw : een fijne verjaardag voor elk kind

Verneem alles over onze doelstelling Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO / CSR) en lees het artikel 'Waarom aanvragen via De Warmste Teams'

Het DWT Kwaliteitscharter

Onze Warme Partners worden regelmatig bezocht en onderschreven het DWT Kwaliteitscharter met betrekking tot (o.a.) :


- te hanteren professionele standaarden en klantgerichtheid
- een beste prijs garantie waarbij via onze website maximaal het gangbare tarief wordt gehanteerd
- klantvriendelijke procedures, communicatie en omgangsvormen
- rechtvaardige en empathische klachtenbehandeling
- verplichte verzekering burgelijke aansprakelijkheid
- transparantie inzake offertes en facturatie

Blogs

Wat is een goede Teambuilding?
Belang Teambuilding bij thuiswerk
Soorten Teambuildings en hun doel

 

Incentives & Events

Afterwork Apéro's
Bedrijvencompetities
Familie Dagen
Bedrijfsfestival
Foodtruck Formules
Incentives voor Personeel
Meeting Breaks
Netwerk Meetings
Opendeurdagen
Personeelsfeesten
Personeelsuitjes
Themafeesten

 

Omkadering per categorie

Acts
Amusementtoestellen
Attractieverhuur
Catering
Decoratie
Disk Jockey's (DJ's)
Entertainment
Feestverhuur
Foodtrucks
Live Muziek
Streetfood
Themadecoratie
Verhuur voor events

is een initiatief van
RUDVANS BV
info@dewarmsteteams.be
maatschappelijke zetel
Ten Boslaan 16
2980 Zoersel
(dit is geen bezoekadres)

en warm aanbevolen door
FEESTVARKEN vzw
Balsakker 85
2275 Lille
tel 0496/69.52.81 (Koen)
www.feestvarkenvzw.be

magnifiercross